mamaplus

Cel mai original cuplu! Daniela Costețchi, cerută repetat în căsătorie de... soțul său

-
//
29.07.2022

Bloggerița Daniela Costețchi și soțul său, artistul de tatuaje Cătălin Soare, s-au cunoscut în iarna anului 2019, iar la trei luni de relație el a decis să o ceară de nevastă. Trei luni mai târziu, au făcut căsătoria civilă, iar peste un an ea era însărcinată cu fetița lor Leila. Nașterea prin cezariană a fost traumatizantă pentru Daniela și, așa cum a menționat ea într-un interviu, din acel moment frica ei de a rămâne din nou însărcinată a fost atât de mare încât a influențat negativ și relația de cuplu. Chiar dacă au încercat să găsească soluții și să rămână împreună, Daniela și Cătălin au ales să se despartă la începutul acestei veri.

Idila lor – cu bune și cu rele – este urmărită de sute de mii de ochi curioși pe Instagram, iar zilele trecute, acești urmăritori au avut parte de o surpriză uriașă. Cătălin a cerut-o repetat în căsătorie pe Daniela, chiar dacă îi este oficial soție. Ea spune că nu a avut un inel de logodnă și nici nuntă nu au făcut, iar asta înseamnă că urmează o împăcare și o nuntă.

”Dacă vă mai amintiți, eu nu am fost cerută cu inel. Am făcut doar starea civilă, și am zis că atunci când sunt cerută oficial, stabilim data pentru nuntă. La momentul de față acest inel înseamnă o a doua șansă pentru noi.”, se arată în mesajul Danielei Costețchi de pe Instagram.

Anunțul a adunat zeci de mii de aprecieri și cam tot atâtea comentarii și felicitări din partea internauților.

Cu siguranță, cei doi pot pretinde la titlul de ”Cel mai original cuplu” de pe Instagramul mioritic, pentru că știu cum să reaprindă scânteia și curiozitatea oamenilor care îi urmăresc.