mamaplus

Ce reacție a avut Andreea Bănică atunci când şi-a văzut fiica cu părul vopsit

-
//
22.08.2019

Andreea Bănică nu se bucură doar de o carieră de succes, ci şi de o familie frumoasă, ea având un băieţel şi o fiică care pare să-i calce pe urme. De curând, însă, Sofia i-a făcut o surpriză de proporţii, întrucât şi-a vopsit părul.

mamaplus

Sofia i-a cerut mamei ei să o lase să-şi vopsească părul, iar Andreea Bănică a fost de acord, dar cu condiția să aştepte să-i cumpere ea produse care să fie blânde cu părul. Puştoaica, însă, n-a mai avut răbdare, aşa că a apelat la ajutorul bunicii, iar când mama ei a venit acasă a găsit-o cu părul colorat. 

”Nu știu cum ar fi reacționat părinții mei dacă ar fi venit acasă și m-ar fi găsit cu părul verde la 10 ani, dar uite că pe mine Sofia m-a pus în situația asta... Când văd la prieteni ceva, vor și ei, de asta e important să aveți grijă ce copii au în jur, cu cine umblă, cât, ce influență au asupra lor”, a scris Andrea Bănică pe Facebook, iar pe blogul personal a detaliat cum a ajuns Sofia să se vopsească în lipsa ei. 

”Am fost de acord să-şi facă părul cu albastru de metil. Cu vopsea nu aş fi fost de acord pentru că este încă prea mică, dar albastrul de metil e o substanţă ok, se găseşte în farmacie, se duce la spălare şi o foloseşte doar pe jumătate din lungime. Chiar îmi place cum îi stă, e de mare efect, iar toată lumea îi spune ”ce păr frumos ai”

mamaplus

Ajunsă la 40 de ani, Andreea Bănică este o femeie de succes și o mamă împlinită cu doi copii – fetița ei Sofia, care are 10 ani și băiețelul Noa, în vârstă de doi ani. Andreea este căsătorită cu impresarul Lucian Mitrea de mai bine de 20 de ani, chiar dacă în ultima vreme se zvonește că nu se împacă prea bine și au reușit să se despartă deja de câteva ori.

Sursa