mamaplus

Ce bine-i stă cu burtica de gravidă! Primele imagini cu Katy Perry însărcinată

-
//
09.03.2020

A anunţat că va deveni mamă în urmă cu câteva zile, iar acum nu se mai sfieşte să-şi afişeze burtica rotundă peste tot.

Pe cât de mult s-a chinuit până acum să-şi ţină secretă sarcina, pe atât de dezinvoltă e acum Katy în ceea ce priveşte burtica ei rotunjoară, expusă presei şi publicului. Oricine o poate admira pe vedeta pop care urmează să devină mama la vară! Cel puţin asta au făcut cei prezenţi la ICC Women's T20 World Cup 2020, adică o competiţie de cricket organizată în Melbourne, pe 7 martie.

mamaplus

Cântăreaţa de 35 de ani se află în prezent în Australia pentru a promova mai multe evenimente şi-a susţine un concert caritabil, care are menirea de-a strânge bani pentru a ajuta victimele produse în urma incendiului devastator din Australia.

mamaplus

În cursul zilei de joi, Perry a dezvăluit lumii întregi că este însărcinată, prin intermediul noului videoclip Never Wore White, lăsându-ne pe toţi cu gura căscată de uimire. Ce-i drept, au existat speculaţii, în ultimele luni, în privinţa abdomenului mai proeminent pe care vedeta tot încerca să îl acopere, dar confirmarea n-a venit decât acum două zile.

Privind imaginile din Australia cu Katy, un lucru e limpede: sarcina îi prieşte de minune, zâmbetul ei larg şi sincer fiind dovada incontestabilă a acestui lucru.

mamaplus
mamaplus