mamaplus

Cazul Mădălinei Cojocari: Poliția a aflat ce a făcut mama fetei după dispariție

-
//
31.01.2023

La aproximativ două luni și jumătate după dispariția Mădălinei Cojocari ancheta pare să se miște din loc. Anchetatorii au aflat că după ce copila a fost văzută pentru ultima dată, mama ei s-a deplasat cu mașina de mai multe ori în același loc, fiind la volanul unui vehicul de culoare verde.

mamaplus

Automobilul femeii a fost văzut de martori în apropiere de Lonesome Mountain, la circa o oră și jumătate de mers cu mașina până la orașul unde locuiește familia. Mașina a fost văzută acolo pe 22 și 25 noiembrie, iar apoi mama ei a mers în zonă și cu un reprezentant al forțelor de ordine.

Faptul că Mădălina a vizitat zona este confirmat și de o imagine în care fata apare cu puțin timp înaintea dispariției, potrivit Inside Edition. Între timp, oamenii legii din Carolina de Nord au redistribuit fotografiile copilei, menționând că își concentrează eforturile, pentru a o găsi.

Mădălina a fost văzută în afara casei pentru ultima dată pe 21 noiembrie. Pe pagina oficială a FBI este indicat că minora a dispărut de acasă în noaptea de 23 noiembrie 2022, însă a anunțat despre asta abia pe 15 decembrie, potrivit realitatea.md.

Oamenii legii au săpat în curtea casei unde locuia familia, a examinat lacul din apropierea zonei și a efectuat mai multe percheziții. Presa americană a scris că, potrivit vecinilor, în curtea familiei a fost observat fum timp de câteva zile după ce minora a fost anunțată dispărută.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor români, mătuşa Mădălinei povestea că surorii sale îi era frică de soţ, însă se temea să îl acuze de cele întâmplate.