mamaplus

Care-i mama, care-i fiica? Una are 35 de ani, iar alta – 18 și cu greu pot fi deosebite

-
//
03.06.2021

Două australience de 35 și 18 ani, mamă și fiică, cu greu pot fi deosebite. Cei care nu le cunosc nu s-ar gândi niciodată că nu sunt surori, ba chiar se arată confuzi când li se spune ce relație le leagă de fapt. Cele două împart și aceeași zi de naștere. În data la care a împlinit 17 ani, Kat Zoe Clark a adus-o pe lume pe fiica ei, Latisha. Anul acesta, când mama a împlinit 35 de ani și fiica 18, cele două au sărbătorit într-o petrecere comună.

"Este un compliment, unele persoane chiar cred că suntem surori", a spus Kat, citată de o publicație din Australia, menționând că i se cere, deseori, și actul de identitate pentru a i verifica vârsta. "Ni se cere amândurora buletinul atunci când intrăm în săli de spectacol și îmi place la nebunie să văd fața oamenilor când o fac. Chiar și când merg la ședința cu părinții este amuzant să văd reacția celorlalți părinți", a mai adăugat ea. 

Australianca este mândra mamă a unei fete care a împlinit 18 ani și a intrat astfel în faza de maturitate, dar are și o altă fiică mai mică, de 10 ani.

Kat Zoe "dă vina" pe genele bune pentru felul în care arată, dar mărturisește că are și câțiva pași de îngrijire de la care nu se abate: folosește produse cosmetice fără chimicale dăunătoare, ia suplimente cu colagen în fiecare zi, își spală lenjeria de pat doar cu detergent pentru piele sensibilă și bea multă apă.

mamaplus
mamaplus