Cântecul pentru copii despre organele genitale a devenit popular pe Youtube

-
//
25.02.2019

Educația sexuală trebuie începută de la primii ani ai vieții, pentru ca, ulterior, să nu intervină probleme sau să fii uimit de ce vei descoperi. În acest context, o emisiune suedeză a creat un video despre organul sexual masculin și cel feminin.

Clipul video creat pentru copii, în timp de o săptămână (încărcat pe data de 5 ianuarie 2015) a devenit extrem de popular pe YouTube, acesta fiind văzut de aproximativ un milion de ori, informează Lenta.ru.

Filmul animat, în care niște figuri în formă de organe sexuale dansează și cântă, a fost produs în scopuri educaționale, de emisiunea suedeză Bacillakuten, care se difuzează la postul local SVT. Potrivit textului care este rostit în video, figurile (masculină se numește Snippan, feminină – Snoppen) le fac cunoștință micuților cu penisul și afirmă că vaginul e ceva „fain”.

Acest film a trezit atât de multe controverse și reacții din partea internauților, că Bacillakuten a exclus posibilitatea de a mai comenta videoul pe YouTube. Între timp, oamenii, în primele zile, au reușit să lase comentarii, majoritatea fiind cu tentă negativă. Unii, totuși, au luat drept o inițiativă foarte bună și au lăudat organizatorii, fiindcă au creat acest spot educativ. Aceștia au mai menționat că, copiii lor au rămas impresionați de cele văzute. Cineva însă, a numit această animație, în care sunt prezente organele genitale, ca fiind unul din cele mai stranii lucruri ale începutului de an.

Sursa