mamaplus

Britney Spears a scăpat de sub tutela tatălui său, după 13 ani în care el i-a controlat viața

-
//
13.08.2021

Britney Spears a câștigat lupta acerbă pentru a ieși de sub tutela tatălui său, după ce Jamie Spears a fost de acord să renunțe la rolul de tutore. Este o victorie importantă pentru cântăreaţa care timp de 13 ani s-a aflat sub controlul tatălui ei, în urma unei decizii judecătoreşti din 2008. Tatăl pop-star-ului a depus joi, 12 august curent, răspunsul în faţa Curții superioare din Los Angeles privind cererea lui Britney Spears de a-i retrage funcția.

Dacă, în primă fază, avocatul lui Jamie Spears a asigurat că „nu există niciun motiv pentru a-l retrage din această funcție”, lupta publică în care s-a angajat interpreta l-a determinat să ia hotărârea.

„Este foarte discutabil dacă o schimbare de tutore în acest moment ar fi în interesul doamnei Spears. Chiar dacă domnul Spears este atacat nejustificat, el nu crede că o luptă publică privind tutela cu fiica sa este în interesul ei. El va colabora cu Curtea şi cu avocatul fiicei sale pentru a pregăti o tranziție uşoară în cadrul tutelei”, a spus avocatul.

Avocatul lui Britney Spears, Mathew Rosengart, a salutat anunțul într-un comunicat. „Suntem fericiți că domnul Spears şi avocatul său au admis astăzi într-un document juridic că trebuie să se retragă. S-a făcut dreptate pentru Britney”, a spus el.

Avocatul promite „să continue ancheta asupra comportamentului domnului Spears şi al altora în aceşti ultimi 13 ani, timp în care a strâns milioane de dolari de pe urma fiicei sale”.

Cântăreața în vârstă de 39 de ani se afla sub tutela tatălui ei din 2008. În luna iunie, vedeta a cerut unui judecător să pună capăt tutelei „abuzive” din ultimii 13 ani şi l-a reclamat pe tatăl ei pentru controlul exercitat asupra vieții ei. Ea a dezvăluit că aranjamentul cere să folosească metode contraceptive şi o împiedică să se recăsătorească.

S-ar putea să te intereseze și articolul Britney Spears: "Am fost forţată să port sterilet ca să nu mai fac copii"