mamaplus

Britney Spears, declarații șocante despre copiii săi: „Una e să fii nepoliticos, alta e să mă urăști”

-
//
15.08.2022

Britney Spears se află într-un adevărat război atât cu fostul ei soț, Kevin Federline, cât și cu cei doi copii ai lor. Artista a vorbit zilele acestea despre relația pe care o are cu cei doi băieți ai săi, Sean Preston și Jayden James, prin intermediul unei postări pe Instagram. Artista în vârstă de 40 de ani a mărturisit că în ciuda tuturor eforturilor pe care le-a făcut pentru ei, adolescenții o urăsc și o ignoră constant.

„Știu că e greu să te înțelegi cu adolescenții la vârsta asta… Dar pe bune… una e să fii nepoliticos, alta e să mă urăști. Mă vizitează, intră pe ușă, se duc direct în camera loc și încuie ușa. De ce mai vin dacă nu mă vizitează pe mine. Dar nu am spus niciodată asta pentru că trebuie să fiu bună!

Mi se rupe inima pentru că mi se pare că în zilele noastre răutatea chiar câștigă, deși nu este vorba despre a câștiga sau a pierde!!! Dar nu pot procesa cum mi-am dedicat 20 de ani din viață acestor copii … totul era despre ei!!! Ca ei să mă lase fără suflare”, a scris Britney Spears într-o postare pe Instagram, pe care ulterior a șters-o.

Ca răspuns la postarea lui Spears, avocatul lui Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan, a declarat pentru TMZ că cei doi adolescenți au ales, din proprie inițiativă, să păstreze distanța față de mama lor. În plus, Federline a postat pe contul său de Instagram o serie de clipuri video, înregistrate în urmă cu patru ani, în care artista apare certându-se cu cei doi copii ai ei. În descrierea postării, Kevin a declarat că el și băieții au decis „ca o familie” să împărtășească clipurile și că „minciunile trebuie să înceteze.”

Avocatul lui Spears, Mathew Rosengart, a ripostat și i-a cerut lui Federline să respecte intimitatea fostei sale soții.