mamaplus

Britney Spears a anunțat că este însărcinată într-un mod neașteptat

-
//
12.04.2022

După eliberarea de tutela tatălui său în toamna anului trecut, Britney Spears și-a reluat viața pe cont propriu. La cei 40 de ani ai săi, cântăreața spune că își dorește să construiască o familie frumoasă alături de logodnicul ei Sam Asghari. Zilele trecute, artista a anunțat pe Instagram că ar fi însărcinată cu al treilea copil. Mesajul ei a stârnit reacții diferite. În timp ce unii fani o felicită pentru evenimentul frumos din viața ei, alții se arată sceptici cu privire la acest anunț.

”Slăbisem mult înainte de călătoria noastră în Maui, însă la scurt timp după aceea am adăugat din nou câteva kilograme. Mă gândeam ce se întâmplă oare cu burtica mea și atunci soțul meu mi-a spus în glumă că s-ar putea să fiu ”gravidă” din cauza mâncării. Am făcut ulterior un test de sarcină și am aflat că vom avea un bebeluș. Patru zile mai târziu m-am îngrășat și mai mult și am înțeles că noi creștem!

Dacă sunt doi copii acolo, o iau razna! Nu voi mai ieși atât de mult din casă din cauza paparazzilor. E greu, pentru că atunci când am mai fost însărcinată, am avut depresie prenatală, e absolut oribil. Femeile nu prea vorbeau despre asta pe atunci.. Acum nu mai e așa, ii mulțumesc lui Iisus. De data asta am de gând să fac multă yoga, chiar și în fiecare zi!”, se arată în mesajul lui Britney Spears.

Pe de altă parte, logodnicul ei, Sam Asghari, a refuzat să comenteze sarcina cântăreței, însă a publicat ulterior pe contul său de Instagram un mesaj prin care dă de înțeles că familia lor urmează să se mărească în viitorul apropiat..

”Căsătoria și copiii sunt etape normale într-o relație puternică, în care există multe dragoste și respect. Să fiu tată este una dintre dorințele mele mari și va fi cea mai importantă misiune din viața mea.”, a scris Sam pe Instagram.

Anunțul despre a treia sarcină vine la mai puțin de un an de când Britney Spears a anunțat că a fost impusă prin decizie judecătorească să poarte un sterilet timp de 13 ani cât s-a aflat sub tutela tatălui său.

Menționăm că Britney Spears mai are doi copii din mariajul cu Kevin Fereline: Jayden James Federline în vârstă de 15 ani și Sean Federline în vârstă de 16 ani.