mamaplus

Bebeluș de 9 luni, ucis cu cruzime de tatăl său. Bărbatul a fost deranjat de plânsul micuțului

-
//
19.05.2022

Un bărbat în vârstă de 46 de ani este cercetat penal după ce și-ar fi ucis în bătaie bebelușul de doar 9 luni. Inițial, bărbatul le-a spus oamenilor legii că micuțul s-ar fi lovit la cap în urma unei căzături puternice dintr-un săritor de tip jumper pentru bebeluși. În realitate însă, ascundea o crimă efectuată cu sânge rece.

Cazul a avut loc în Republica Tuva din Federația Rusă. Fetița de 9 luni a fost transportată în stare de comă la spital, având traumatisme grave în zona capului și un hematom. Traumatismele copilului au fost incompatibile cu viața și la două zile după internare, s-a stins din viață pe patul de spital.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal, iar la scurt timp după tragedie, tatăl copilului și-a recunoscut vina. El nu era angajat în câmpul muncii și petrecea mult timp cu copilul. În data de 8 mai, bărbatul spune că nu a mai rezistat la plânsetele puternice ale bebelușului și i-a aplicat câteva lovituri în zona capului. Din acel moment, starea fetiței a început să se înrăutățească, însă părinții au dus-o la spital abia la o săptămână după cele întâmplate.

Bărbatul se află în arest preventiv și urmează să-și primească verdictul în timpul apropiat.