mamaplus

Ashley Graham a pozat goală, în ultimul trimestru de sarcină: ”Vergeturile mele arată ca pomul vieții”

-
//
03.12.2021

Celebrul model plus size, Ashey Graham, este cunoscută publicului larg în calitate de promotoare a mișcării ”body positivity”, ceea ce ar însemna combaterea stadardelor nerealiste de frumusețe pe care le vedem tot mai des pe rețelele sociale. Fiind însărcinată cu gemeni, Ashley spune că este o adevărată provocare pentru ea și e absolut diferit față de sarcina anterioară. Sinceră și nonconformistă, modelul a publicat câteva imagini în care își etalează corpul de gravidă, cu toate vergeturile și kilogramele pe care le are.

mamaplus

În dreptul imaginilor, Ashley a glumit, spunând că soțul ei asociază vergeturile de pe burtică cu pomul vieții. Admiratorii săi de pe Instagram au lăudat-o pentru curaj și pentru faptul că arată viața în culorile pe care într-adevăr le are, fără pic de retușare și falsitate.

De altfel, nu este pentru prima oară când Ashley Graham publică poze nud din perioada sarcinii cu băiețeii săi gemeni.

mamaplus

Pentru a-și menține tonusul și buna dispoziție, Ashley practică Yoga și spune că este cea mai bună idee pentru o viitoare mămică.

Menționăm că modelul plus size a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară în luna iulie, la un an și jumătate de la nașterea primului său copil.

mamaplus
mamaplus