mamaplus

”Așa îți îmbraci fetița de 8 ani?”: Kim Kardashian, criticată pentru ținuta fiicei sale

-
//
25.05.2022

La câteva zile după nunta surorii sale care a avut loc în Portofino, Kim Kardashian a fost pusă la zid de fani. Motivul principal ar fi modul în care își îmbracă fiica de opt ani. Fanilor nu le-a venit să creadă în ce ținută era îmbrăcată North.

Cele două au ieșit la o plimbare pe străzile din Portofino și au fost surprinse de paparazzi. Kim Kardashian a purtat o rochie neagră, la care a accesorizat o pereche de sandale, iar North a avut o ținută neașteptată pentru o fetiță de vârsta ei. În imagini, ea apare îmbrăcată într-o pereche de pantaloni, un corset și o jachetă cu guler de blană, iar look-ul a fost accesorizat cu pantofi sport și geantă.

mamaplus

Fanii consideră că îmbrăcămintea lui North nu este potrivită pentru un copil de opt ani. Mai mult, și vremea de afară a stârnit comentarii, căci North purta haine groase, deși afară erau aproximativ 30 de grade Celsius.

Iată doar câteva dintre comentariile internauților la adresa lui Kim Kardashian:

  • „Kanye West ar trebui să poarte o discuție cu Kim despre faptul că își îmbracă în mod repetat fata de opt ani în corsete.”
     
  • „Mama din mine nu este de acord ca un copil de opt ani să poarte corsete”
     
  • „Luna mai în Italia și săracul copil poartă haină groasă”
     
  • „Sper că nu suferă prea mult pentru fashion”

Nu e prima situație în care Kim Kardashian este criticată

La începutul acestui an, Kanye West a avut o ieșire nervoasă la adresa fostei sale soții, după ce fata lui a fost filmată în timp ce purta un machiaj de seară, la numai opt ani.

„Nu o lăsa pe fata mea să stea fardată pe TikTok, sau nu o lăsa pe Tik Tok sub nicio formă, dacă eu nu imi dau acordul. S-a întâmplat fără ca eu să știu și este deja a doua oară”, a transmis rapper-ul, la momentul respectiv.

Kim Kardashian și Kanye West au avut o relație de lungă durată, din anul 2011. În anul 2013 s-au căsătorit, iar în 2014 a venit pe lume primul lor copil, North West. Apoi au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat de trei ori și în 2021 au decis să divorțeze.