mamaplus

Archie seamănă leit cu tatăl său. Dovada ar fi o poză din copilăria Prințului Harry

-
//
05.11.2019

Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, a venit pe lume pe 6 mai 2019, fiind cel mai așteptat bebeluș regal al tuturor timpurilor, cu atât mai mult cu cât părinții lui nu au respectat protocolul regal, ținând secret momentul nașterii…

S-au făcut zeci de speculații, începând cu sexul, numele, dar mai ales culoarea pielii bebelușului, dat fiind că bunica din partea mamei este de culoare… În cele din urmă, Archie le-a satisfăcut curiozitatea fanilor familiei regale britanice, el fiind prezentat oficial la două zile după venirea pe lume.

Dacă atunci a fost greu ca cineva să-și dea seama cu cine seamănă bebelușul regal, iată că, acum, la 6 luni de la venirea pe lume, nimeni nu mai are nicio îndoială – Archie seamănă leit cu tatăl său!

Primele poze relevante în acest sens au apărut în momentul în care micuțul și-a însoțit părinții în Africa, la Cape Town. Din fotografii zâmbea un bebeluș care a fost imediat comparat cu tatăl său la aceeași vârstă, asemănarea fiind izbitoare.

Comparând un instantaneu cu Prințesa Diana și micuțul Harry de pe vremea când acesta avea 6 luni cu poza în care Meghan Markle își ține fiul în brațe, e foarte greu de spus care-i unul și care-i celălalt, atât de bine seamănă fiul cu tatăl.

Dacă unii sperau să vadă un bebeluș mulatru în familia regală britanică, au fost dezamăgiți, pentru că Archie promite de pe acum să fie la fel de roșcovan ca tatăl lui, Prințul Harry…

mamaplus