mamaplus

Angelina Jolie vrea să implice și copiii în divorțul de Brad Pitt

-
//
18.03.2021

Celebrii actori Angelina Jolie și Brad Pitt continuă să se războiască în instanță. Conform presei mondene, ea este pregătită să implice copiii în proces pentru a demonstra acuzațiile de violență domestică aduse soțului său. Angelina a depus mai multe documente care arată clar că este dispusă să ofere ”dovezi și autoritate în sprijinul” presupuselor abuzuri fizice pe care le-a denunțat.

Dincolo de mărturia vedetei, ar exista un document separat cu declarațiile copiilor minori ai cuplului. Pentru a fi folosite, atât Brad, cât și Angelina, trebuie să permită instanței să-i implice pe Shiloh, Knox și Vivienne în procedura de divorț.

Maddox, Zahara și Pax ar putea, de asemenea, să depună mărturie în proces. În cazul lor, părinții nu trebuie să-și mai dea acordul deoarece sunt majori.

Menționăm că Angelina Jolie și Brad Pitt au demarat procedura de divorț în septembrie 2016. Curând se împlinesc cinci ani de când luptă pentru custodia copiilor și împărțirea averii. Cum cei doi încă nu au reușit să se pună de acord în privința acestor lucruri, perechea va continua să se întâlnească în instanță.

La scurt timp după ce Angelina Jolie a depus cererea de divorț, s-a aflat că Brad Pitt este anchetat pentru infracțiunea de abuz, după un incident care l-a implicat pe el și Maddox. La acel moment, autoritățile competente au fost înștiințate și a început o anchetă formală, care a arătat că Brad Pitt este nevinovat.

Deși nu s-a întreprins vreo acțiune oficială împotriva lui Pitt în legătură cu acuzațiile respective, acestea ar putea fi în continuare readuse în instanță de Angelina Jolie, care continuă să negocieze condițiile divorțului.