mamaplus

Andreea Marin se mărită a patra oară? Cum s-a afișat prezentatoarea TV alături de iubitul său

-
//
11.01.2022

Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Marin? ”Zâna Surprizelor” s-a afișat cu un inel suspect pe deget, în câteva imagini noi pe care le-a publicat recent pe rețelele sociale. În dreptul imaginilor, Andreea Marin a postat un mesaj special adresat partenerului ei de viață, Adrian Brâncoveanu.

”Cel mai vesel sfârșit de an și cel mai frumos început! Și totuși, oriunde am hoinări, nicăieri nu e mai bine ca acasă! Cel mai bun și sănătos somn e cu capul pe perna mea și tot acolo se nasc visele pentru noun an! Home sweet home!”, este mesajul scris de Andreea Marin pe Instagram.

mamaplus

Cu toate că a stârnit zvonuri că se pregătește să meargă din nou la altar, Andreea a mărturisit într-un interviu că nu trebuie să fie căsătorită, în condițiile în care locuiește cu persoana pe care o iubește. Până la momentul respectiv, ea a mărturisit că nu exista o posibilă nuntă în plan, însă, în condițiile în care se vor hotărî în acest sens, va face marele anunț.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc după propriile reguli și consideră că iubirea adevărată nu ține cont de regulile impuse de societate, motiv pentru care vedeta de televiziune din România nu pare dispusă să încerce a nouă experiență a căsniciei.

Menționăm că Andreea Marin a fost căsătorită anterior de trei ori. Primul mariaj a avut loc în anul 1995, pe vremea când avea doar 21 de ani. Deși au avut o relație plină de iubire, mariajul cu Cristian Gheorghiță a durat doar trei ani. În anul 2006, Andreea Marin s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr, iar un an mai târziu, cei doi au devenit părinți. Cei doi au divorțat în anul 2013. După divorțul de Ștefan Bănică, Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. Căsătoria dintre cei doi a durat trei ani.