mamaplus

Andreea Marin nu este de acord ca fiica ei de 14 ani să-și facă intervenții estetice

-
//
20.04.2022

În vârstă de 47 de ani, Andreea Marin are foarte mare grijă de felul în care arată și niciodată nu a apelat la medicul estetician. Ea a mărturisit că nu ar fi de acord ca fiica ei să își facă astfel de îmbunătățiri.  Prezentatoarea TV a încercat să îi insufle fiicei sale aceleași principii despre frumusețe pe care și ea le are.

Întrebată cum ar reacționa dacă Violeta, în vârstă de 14 ani, ar vrea să apeleze la intervențiile estetice, Andreea Marin a răspuns că discuția lor s-ar termina cu un nu. De asemenea, vedeta nu este în totalitate de acord cu mamele care își duc fetele la medicul estetician de la o vârstă destul de mică.

„Am avea o discuție foarte serioasă care cred că s-ar termina cu un nu. N-aș putea să spun că susțin mamele care se duc cu fiicele de 16-17 ani la estetician pentru operații de mărire a buzelor, sânilor, modificare a nasului și așa mai departe, dacă nu este o necesitate medicală. Nu sunt de acord nici pentru mine. Nu caut deloc prietenia cu soluțiile invazive. Nu mi le doresc, pur și simplu. Dacă în timp cineva decide să facă pentru că se simte mai bine astfel, atunci trebuie să fie aproape de naturalețe”, a spus Andreea Marin într-un interviu recent. 

Adolescenta reușește să își surprindă de fiecare dată părinții cu talentele sale. Violeta este pasionată de pictură și scrie scenarii în limba engleză. Pe lângă aceste pasiuni, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică merge la cursuri de actorie și cântă la pian