mamaplus

Andreea Marin își mai dorește un copil: ”O surioară sau un frățior pentru Violeta...”

-
//
07.06.2022

Celebra prezentatoare TV din România, Andreea Marin, s-a afișat recent cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, la un eveniment monden. Se pare că cei doi traversează una dintre cele mai bune perioade ale vieții lor, din punct de vedere sentimental, iar acest lucru s-a văzut din plin. Mai mult, Andreea Marin a recunoscut, recent, într-un interviu, că și-ar dori un copil. 

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de mai bine de cinci ani și chiar s-au logodit în secret, așa că multe persoane se întreabă dacă ”Zâna surprizelor" va face marele pas și se va căsători a doua oară. Deși ea este o fire discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă, diva a făcut a dezvăluire surprinzătoare cu privire la planurile de viitor alături de iubit. 

 ”O surioară sau un frățior pentru Violeta va veni când va dori Dumnezeu. Noi ne dorim mult”, a declarat Andreea Marin.

Prezentatoarea TV s-a exprimat în termeni foarte admirativi cu privire la iubitul ei, care i-a devenit și logodnic. Vedeta nu a ezitat să-și arate aprecierea față de calitățile acestuia și să sublinieze faptul atitudinea sa elegantă și caracterul empatic, sunt aspecte cu care a rezonat din plin. 

”Cred că nimic mai potrivit pentru mine este să fiu partenera de viață a unui diplomat. Cred că și eu sunt un om diplomat (râde, n. red.) și de aceea ne potrivim foarte bine. Este un om elegant, în exprimare și în felul lui de a fi, și este un om cu suflet. Cred că este omul potrivit la locul potrivit pentru mine”, a spus Andreea Marin