mamaplus

Andreea Marin, cea mai sexy apariție de anul ăsta

-
//
04.10.2019

Invitată la un eveniment de fashion, Andreea Marin a atras toate privirile cu ținuta sa sexy. Prezentatoarea TV a avut una dintre cele mai sexy apariții de anul acesta.

mamaplus

Îmbrăcată într-o rochie-cămașă albă, Andreea Marin și-a lăsat sutienul sexy la vedere, dar și portjartierul. Vedeta și-a pus talia în valoare cu o centură neagră și și-a completat ținuta cu o pereche de cizme înalte. 

Totodată, Andreea s-a accesorizat cu o pereche de cercei rotunzi în stilul Jennifer Lopez și o poșetă neagră.

Prezentoarea TV a impresionat și cu machiajul de seară ales. Când a fost a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, ea a vorbit despre ritualurile de make-up pe care a început să le posteze pe contul personal de Instagram.

„Orice femeie are și momentele ei de intimitate, uneori noi femeile știm să împărtășim felul în care avem grijă de noi, felul în care ne simțim la o anumită vârstă. Nu mi se pare deloc exagerat sau trecut de limite faptul că în fața oglinzii am arătat un machiaj”, a spus vedeta. 

Andreea Marin se declară mulțumită de felul în care arată la vârsta de 44 de ani.

„Greutatea ideală, la vârsta pe care o am, că femeie, care are deja un copil, cred că da, nu știu. Până la urmă eu aș vrea să transmit un mesaj important pentru femeile care se sperie poate că acumulează un kilogram – două în plus, e normal. Suntem femei, trebuie să avem grijă de armonie, de sănătate, nu de normele impuse de unii sau de alții, asta trebuie să ne intereseze. Nu mi-a păsat niciodată de criticile din jurul meu, atât vreme cât eu m-am simțit bine în pielea mea, m-am simțit sănătoasă. Ar trebui să ne vedem de ceea ce ne face pe noi să ne simțim bine”, spunea vedeta într-un interviu pentru perfecte.ro.

Sursa