mamaplus

Andreea Ibacka este, din nou, însărcinată! Cum a făcut marele anunț (FOTO)

-
//
20.05.2021

Andreea și Cabral sunt părinții unei fetițe de doi ani, Namiko, iar acum așteaptă cel de-al doilea copil. Renumiți pentru nonconformismul lor, cei doi au făcut anunțul pe Instagram, într-un mod cât se poate de amuzant. Pe contul personal, Andreea Ibacka a pus o poză de familie, în care apar ea, soțul ei Cabral și fiica lor, Namiko, cu anunțul: ”Încă unul”.

mamaplus

De altfel, aceștia au anunțat și când va veni pe lume noul bebeluș, nașterea fiind preconizată undeva, în toamna anului 2021. 

Fanii și prietenii s-au grăbit să-i felicite. Adela Popescu, ea însăși gravidă, a exclamat: ”Wooooow!!! Ce mă bucur!!!”, transmițându-le toată dragostea ei.

”În toamnă. Așa pare că s-a potrivit. Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxată, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea... noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka...”, a povestit Cabral.

mamaplus