mamaplus

Andreea Bănică a ajuns la spital cu fiul ei: „Mă termină psihic”

-
//
28.11.2019

Artista a trecut prin momente tensionate, după ce băieţelul său Noah s-a îmbolnăvit destul de tare. Micuţul a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar Andreea a stat cu sufletul la gură și s-a asigurat că micuțul a avut parte de cele mai bune îngrijiri.

Ea a publicat un mesaj în care a povestit cum a ajuns la doctor cu micuțul Noah, cu febră și dureri în gât. Artista a vrut să le atragă atenția și altor mămici să aibă grijă de micuții lor să nu se îmbolnăvească în această perioadă.

„Astazi am ajuns la doctor cu Noah febril! Ma termina psihic cand unul din copiii mei face febra… mi se pare ca mi se termina lumea. Traiesc prin ei si cu ei, ce simt ei simt si eu, sufar langa ei si pentru ei, nu am chef de nimic. E greu sa fii mama, insa ce e mai frumos atunci cand iubesti? Mai e cineva in cazul nostru? Este plin de viroze…”, a scris Andreea Bănică.

Andreea Banica a trecut printr-un calvar

În timp ce era Însărcinată cu Noah, băieţelul ei care în prezent are doi ani şi jumătate, Andreea a trăit clipe de groaze din cauza fiicei sale.

mamaplus

„Sofia s-a aruncat în piscină și a ieșit cu sânge pe față și tăiată. Eram la mare, ea făcea niște lucruri pe care le făcea de sute de ori, le-a făcut în compania noastră, sub atenția noastră de o grămadă de ori, dar în momentul acela a vrut să îmi demonstreze ceva, dar s-a zgâriat, s-a tăiat, are un semn de atunci .

Eu eram însărcinată, am lăsat tot acolo și am plecat doar cu copilul. Am apucat un prosop, eu eram în costum de baie, Lucian în slip și așa am ajuns la spital în Constanța. Se uitau oamenii la noi ca la…

Iar copilul meu era plin de sânge. A fost cumplit. Nu a fost foarte grav, dar sperietura noastră a fost foarte mare, nu știam unde s-a lovit, cum a dat cu capul” a spus Andreea.