mamaplus

Anatol Durbală către Olesea Sveclă, la 4 ani de căsnicie: „Mă bucur că m-a dus capul să te iau de soție!”

-
//
24.07.2020

Îndrăgitul cuplu de la noi, format din Anatol Durbală și Olesea Sveclă, marchează astăzi 4 ani de căsătorie. În popor semnifică nunta de pânză sau de flori, viața trăită împreună fiind solidă ca pânza țesută și frumoasă precum florile.

În 2016 și-au jucat nunta, iar de atunci zâmbetele copiilor lor îi fac și mai fericiți pe părinți. Cu acest prilej deosebit, actorul i-a dedicat soției sale un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

„Știut lucru, căsătoria nu e lucru simplu. Doar cu romantism, plimbări sub clar de lună și visări nu reușești prea multe. E nevoie de atâtea chestii prozaice, de muncă, de răbdare, de responsabilitate, de respect, de curaj, de minte, de bani... Ca să nu mai zic de scutece, de două lămpi de masă, de umidificator, inhalator, de saci pentru aspiratorul de praf, capace pentru prize, de medici, de șampon, de sport, de cutie pentru jucării și multe, multe altele. Cu toate acestea, dacă ai cap și știi să te bucuri, dacă faci cunoștință cu tine însuți ceva mai devreme, dacă știi să alegi greul de neghină, să pui corect accentele, să înțelegi ce e cu adevărat important și mai ales ce nu este deloc important, tot acest efort e floare la ureche.

Noi împlinim astăzi 4 ani de căsnicie! Avem doi copii sănătoși și planuri mari de viitor! Cu certitudine nu ne oprim aici. Mulțumesc, Olesica, pentru că ești așa cum ești și a mia oară mă bucur că m-a dus capul să te iau de soție!”, a scris actorul pe profilul de Facebook.

Într-o postare scrisă în luna februarie a acestui an, Olesea Sveclă a vorbit despre părerile oamenilor asupra diferenței de vârstă dintre ea și Anatol Durbală:

„Multe podruște, dar și prieteni tot îmi spuneau: Ce-ți trebuie, el e mai mare decât tine cu tukma 20 de ani... Că nu-i normal așa. Îmi spuneau ei mie... pentru că ei sunt specialiști mai buni în viețile altora decât ale lor. Da cum trebuie? Întrebam eu.

Eu des aduc argumentul ăsta: nu înseamnă că dacă te căsătorești cu cineva de vârsta ta, o să trăiești o viață întreaga fericit. Fericirea e cu totul altceva.

Acum avem doi copii, suntem fericiți, obosiți uneori pentru că cu doi copii mici nu e simplu, dar cu toate asta el știe că eu îl iubesc și eu știu că el mă iubește”, mărturisea actrița acum jumătate de an.

mamaplus

Pe 26 ianuarie 2017, Olesea și Anatol au devenit părinții unei fetițe pe nume Cassandra, iar pe 12 august anul trecut, actrița l-a născut pe Dragomir, cel de-al doilea copil al familiei.

mamaplus