mamaplus

Adrian Ursu și Irina Negară sărbătoresc 7 ani de căsnicie

-
//
04.09.2020

Zi notată cu roșu în calendarul familiei interpretului Adrian Ursu și a soției sale talentate Irina Negară. Cei doi sărbătoresc 7 ani de căsnicie sau nunta de lână/cupru. Încântat și nerăbdător să-și împărtășească bucuria, Adrian a publicat un mesaj matinal care i-a înduioșat pe toți admiratorii săi.

”Am vrut să-ți spun că #te_iubesc și mai mult! Știu că am semnat certificatele de căsătorie pe 8 August, dar ne-am cununat pe 4 Septembrie! Am făcut o nuntă de 20 persoane, iar peste o zi alta de 60 persoane! Ambele au fost superbe! Am devenit părinți pe 2 Octombrie și am mai făcut o nuntă cu cumetrie de 250 persoane pe 1 mai! A fost tare fain și atunci!

De ce scriu toate aceste cifre? Nu, nu e vorba de numerologie, doar țin minte fiecare dată importantă din viața noastră! Credem în Dumnezeu. El ne unește mai mult și ne face familia mai fericită. Asta vă doresc și vouă, celor ce citiți mesajul meu: Dumnezeu nu ne poate ajuta atunci când noi nu vrem să muncim, să ne schimbăm: să fim mai buni, mai blânzi, mai înțelegători, să acceptăm și alte opinii, să nu ne supăram și să nu judecăm... tare-s multe, dar lucrează și esti răsplătit dacă ții cont de ele. Bucură-te de viață și de tot și toți ce te înconjoară!”, a scris Adrian Ursu pe rețelel sociale.

Ce poate fi mai frumos decât o declarație sinceră de dragoste? Relația lor este una bazată pe multă încredere, armonie, muzică bună și neapărat deserturi gustoase!