mamaplus

Actrița Kate Hudson s-a logodit! Cum arată inelul de logodnă

-
//
23.11.2021

Kate Hudson este gata să ajungă, din nou, în fața altarului. Actrița a spus „Da” pentru a doua oară, iar relația cu Danny Fuji-kawa pare să meargă foarte bine, deși nimeni nu le-a oferit prea multe șanse la început. Cum arată inelul de logodnă?

La vârsta de 42 de ani, Kate Hudson este gata să se căsătorească pentru a doua oară. Se pare că relația cu rockerul Danny Fujikawa merge cât se poate de bine, iar cei doi își vor unui destinele în scurt timp. Kate Hudson și Danny Fujikawa formează un cuplu de cinci ani și au o fetiţă împreună, care va împlini în curând trei ani.

Kate Hudson și rockerul Danny Fujikawa și-au anunțat logodna în urmă cu o lună. Momentul în care a fost cerută în căsătorie a fost unul magic, iar inelul de 300.000 de euro a completat perfect tabloul. Cererea în căsătorie a venit după o relație de cinci ani, iar cel mai probabil în scurt timp va urma și nunta.

mamaplus

Kate Hudson și Danny Fujikawa și-au început relația în anul 2017, însă atunci nimeni nu le-a dat prea multe șanse și asta din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi. Actrița are 42 de ani, iar el 35, însă relația s-a dovedit una serioasă.

Viitorul soț al actriței e cântăreț şi are propria companie de înregistrări, iar cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 15 ani, însă abia în 2016 au format un cuplu, ținând vreme îndelungată relația departe de ochii curioșilor.

Kate Hudson a mai fost căsătorită timp de șapte ani cu artistul american Chris Robinson, de care a divorțat în anul 2007. Ulterior, aceasta a fost logodită și cu solistul formației Muse. Din ambele relații născându-se câte un copil.

 „Prima dată când l-am cunoscut pe Danny aveam 23 de ani și eram însărcinată cu Ryder. Surorile lui sunt cele mai bune prietene ale mele așa că ne-am învârtit prin același anturaj de mai bine de un deceniu ”, a povestit Kate Hudson, la începutul relației.

mamaplus