mamaplus

Actriţa franceză Catherine Deneuve a suferit un accident vascular cerebral

-
//
07.11.2019

Celebra artistă în vârstă de 76 de ani, ''a suferit un accident vascular cerebral ischemic foarte limitat şi, prin urmare, reversibil'', a anunţat miercuri familia sa într-un comunicat transmis de agentul său, Claire Blondel.

"Din fericire, ea nu are niciun deficit motor şi trebuie, desigur, să-şi ia ceva timp liber" pentru odihnă, a precizat sursa citată.

Momentan, vedeta este internată într-un spital din Paris, a afirmat familia fără a oferi alte precizări. Cotidianul Le Parisien a anunţat anterior că actriţa Catherine Deneuve, o legendă a cinematografiei mondiale, a fost spitalizată după ce s-a simţit rău în noaptea de marţi spre miercuri.

Acelaşi cotidian a dezvăluit că legendara actriţă franceză se afla din luna octombrie în Regiunea Pariziană pentru a participa la filmările celui mai recent lungmetraj al regizoarei Emmanuelle Bercot, "De son vivant", în care a fost distribuit şi actorul Benoit Magimel.

Artista de 76 de ani a lucrat foarte mult în ultimele 12 luni. În acest an, ea a filmat pe insula Reunion lungmetrajul "Terrible Jungle", ce va fi lansat în 2020.