mamaplus

Accident grav lângă Chișinău: Doi copii și doi adulți au fost transportați la spital

-
//
03.03.2022

Accident grav la ieșirea din capitală. Doi copii și doi adulți au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a tamponat frontal cu un alt autoturism. La fața locului au intervenit polițiștii, mai multe ambulanțe, dar și pompierii pentru descarcerare. Totul a avut loc în seara de 2 martie, în jurul orei 18.30, la ieșirea din Chișinău, în direcția comunei Băcioi.

Potrivit datelor preliminare, în una dintre mașinile implicate în accident, înmatriculată în Ucraina se afla șoferul, doi copii minori și încă un pasager adult.

În celălalt vehicul, cu numere de înmatriculare moldovenești, se afla numai șoferul. Coliziunea a fost atât de violentă, încât mașina înmatriculată în Ucraina a fost făcută țăndări.

Pasagerul adult a fost descarcerat de cele două echipaje de pompieri venite la fața locului. Atât el, cât și șoferul mașinii, dar și cei doi copii au fost duși la spital. Șoferul celuilalt vehicul a scăpat nevătămat. Din cauza accidentului, s-au format ambuteiaje infernale, șirul mașinilor se întindea pe kilometri la rând.

Deocamdată, nu se cunoaște cauza producerii accidentului rutier.