mamaplus

Accident cumplit la Vatra. O femeie și un bărbat au decedat, iar printre răniți se află și un minor

-
//
22.12.2019

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat că două persoane au decedat, iar alte câteva sunt la Urgență. Impactul a avut loc azi în jurul orei 18:00 între un automobil de model W Golf și un Mercedes Sprinter.

Conform IGP, persoanele decedate se aflau în Golf, este vorba despre un bărbat și o femeie cu vârstele de aproximativ 40 de ani. De asemenea, în autoturismul acestora se mai afla și un copil de 8 anișori, care a fost transportat de urgență la spital.

Șoferul autoturismului de model Mercedes Sprinter este rănit, iar pasagerul acestuia se află în stare gravă. Din spusele martorilor, traseul Strășeni - Chișinău este blocat. La fața locului pentru lucrări de deblocare și descarcerare au fost îndreptate 3 echipaje de salvatori și pompieri. 

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, trei persoane au avut nevoie de descarcerare. Pompierii au efectuat lucrările de deblocare în scurt timp, reușind să predea victimele din autoturismul de model Volkswagen serviciului medical. 

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de organele de drept.

mamaplus