O mămică de doar 26 de ani a decedat în Germania

O mămică de doar 26 de ani a decedat în Germania

-
//
04.08.2017

Doina, o tânără mămică de doar 26 de ani, a pierdut ieri lupta cu o formă agresivă de cancer de ficat. În februarie i-a fost pusă diagnoza tragică, iar în martie a început tratamentul, însă fără rezultat. Tânăra și-a lăsat îndurerată familia și soțul iubit. Vasile Ipati a rămas cu inima distrusă și cu doi copii, de un an și nouă luni, pe care trebuie să-i crească de unul singur. Acum, Vasile cere ajutorul nostru pentru ca să aducă corpul neînsuflețit al soției sale acasă.

O mămică de doar 26 de ani a decedat în Germania

„Ce poate fi mai trist decât atunci când îți înmormântezi iubita soție și rămâi la 25 de ani cu doi copii de abia un an și nouă luni. De un an și câteva luni sunt stabilit în Germania cu copiii și soția. Totul mergea bine, fericiți, plini de viață, speranțe și planuri. Asta până într-o zi când viața a devenit un coșmar. Luna februarie a fost una grea deoarece într-o zi Doina a avut febră și credea că e de la răceală. La sfârșit de februarie a fost internată în spital în Germania, iar la începutul lunii martie toate visele noastre au fost spulberate. Doina a fost diagnosticată cu cancer de ficat în formă agresivă și în ultimă stadie. Din martie a început lupta cu această crudă boală, timp de cinci luni. Am luptat și am crezut că Doina mea va supraviețui dar … pe 3 august a decedat, ziua când am decis să ne botezăm copilașii. Nu pot să accept acest lucru, simt că am murit și eu cu ea, dar am doi copii, Robert și Odry, care au nevoie de mine. Oameni buni, vă rog, vă implor, ajutați-mă să îmi aduc soția acasă. E vorba de o sumă enormă pentru mine la moment. Niciodată nu am cerut de la nimeni nimic dar, acum, nu am putere să lupt și să găsesc acești bani. Vă mulțumesc”, a scris Vasile Ipati, soțul Doinei.

O mămică de doar 26 de ani a decedat în Germania

Compania de funerarii îi cere suma de trei mii de euro, în care nu sunt incluse costurile legate de transport, sicriul și cheltuielile de înmormântare. Donațiile pot fi făcute AICI din orice colț al lumii. 

De asemenea, puteți expedia SMS cu conținutul „Ipatii” la:
9002 (abonații Unite), 1 SMS – 45 MDL
2910 (abonații Moldcell), 1 SMS – 45 MDL.

Împreună îl putem ajuta pe Vasile Ipati în aceste momente cumplite!

O mămică de doar 26 de ani a decedat în Germania

Sursa: Mamaplus.MD