Această salată caldă reprezintă o combinație dintre produse obișnuite și unele mai puțin obișnuite, ceea ce îi conferă rafinament și savoare, făcând-o potrivită și pentru cinele în familie, și pentru mesele de sărbătoare.
MOD DE PREPARARE
1. Curățăm mango de coajă, îndepărtăm sâmburele. Tăiem miezul în cubulețe nu prea mari. Pregătim platourile de servit, aranjăm frunzele de salată, câte 2-3, iar deasupra punem bucățelele de mango.
2. Pregătim dressingul, care este foarte important pentru salată. Într-un bol batem muștarul de Dijon, adăugând treptat uleiul de măsline. Încorporăm mierea și muștarul iute, amestecăm bine.
3. Spălăm ficatul de pui, îl uscăm și îl prăjim în ulei pe toate părțile, la foc iute, timp de 3-4 minute. Condimentăm cu sare și piper.
4. Aranjăm bucățelele calde de ficat oe platouri, stropim din abundență cu dressing. La fiecare porție ar trebui să puneți 7-8 linguri.
5. Serviți salata imediat, până nu se răcește ficatul și nu se ofilesc frunzele de salată.