Aceste rulade reprezintă o variaţiune liberă la tema tartine cu peşte roşu. Sunt comode de servit la petrecerile fourchette la vin sau şampanie. Şi pe mesele tradiţionale aceste gustări sunt destul de potrivite.
MOD DE PREPARARE
1. Tăiem peştele în feliuţe subţiri.
2. Îndepărtăm coaja de pâine. Punem feliile pe un fund şi le întindem cu un sucitor.
3. Tocăm mărunt mărarul şi îl amestecăm cu caşcavalul. Punem o felie de pâine pe un covoraş pentru sushi. Ungem cu caşcaval.
4. Punem peştele deasupra.
5. Cu ajutorul covoraşului, rulăm tartinele obţinute.
6. Repetăm cu următoarea porţie. Când sunt gata toate rolele, le învelim în peliculă alimentară şi le punem în frigider până la servire, pentru cel puţin 30 de minute. Înainte de servire tăiem fiecare rolă în 4 bucăţi.