Gratinul de cartofi cu țelină, copt în folie, păstrează toate aromele și calitățile folositoare ale produselor. Un alt avantaj – ingredientele rămân suculente, de parcă ar fi pregătite la abur. În același mod puteți coace și peștele în folie, alături de gratin, veți obține o cină fenomenală! Puteți pregăti ingredientele din timp și să le păstrați la frigider. Comod, rapid și foarte gustos!
MOD DE PREPARARE
1. Pregătiți ingredientele și aprindeți cuptorul, setându-l la 200 de grade.
2. Curățați cartofii și rădăcina de țelină. Tăiați rondele subțiri. Curățați ceapa și tăiați-o inele fine.
3. Puneți ingredientele într-un bol, condimentați cu sare și piper. Puteți adăuga ierburi uscate (mărar, cimbru, oregano, pătrunjel, busuioc, rozmarin) sau mirodenii (paprica, ardei iute de cayenne, nucșoară).
4. Puneți amestecul pe o bucată de folie, adăugați puțin bulion și frișcă. Presărați cu cașcaval ras.
5. Acoperiți cu cea de-a doua jumătate de folie, îmbinați bine marginile. Coaceți aproximativ 35 de minute. La servire presărați cu verdeață proaspătă.