Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași grăbiți, iar magazinele sunt deja pline cu elemente decorative pentru locuințe și idei de cadouri pentru cei dragi. Dacă și tu ai început să faci lista cu daruri de pus sub brad, îți sugerăm să optezi pentru produse create acasă, cu multă grijă și dragoste.

Natalia Koshek, creatoarea celor mai parfumate produse pentru baie, îți spune de ce ar fi bine să înlocuiești săpunurile din magazine cu cele realizate hand-made și îți oferă câteva sugestii de cadouri relaxante.

mamaplus

Prin ce se deosebesc săpunurile handmade de cele obișnuite, pe care le găsim în magazine?

Una dintre cele mai importante deosebiri este excluderea oricărui element chimic sau toxic. Un alt avantaj este crearea lor absolut personalizată. La moment lucrăm doar la comandă, ceea ce este un plus enorm pentru cei care adoră exclusivitatea în toate. Este posibilă realizarea oricărei idei. Fiecare oaspete a magazinului nostru online are dreptul să-și aleagă aroma preferată, combinația de culori, cât și ingredientele, fie săpun cu lufa, scrab de migdale, semințe chia sau sare de mare.

Ce ingrediente folosești și de unde le procuri?

Din fericire sau cu regret, în Moldova nu se găsește materia primă pe care o folosim, de aceea toate materialele le importăm din Rusia, Ucraina, Franța și SUA. Toate ingredientele sunt absolut naturale.

mamaplus

Ce conține un săpun natural?

Baza de săpun pe care o folosim este fără SLS – adică substanțe chimice, toxice sau dăunatoare pielii. La fel sunt recomandate și pentru copii. Fiecare produs este îmbogățit cu uleiuri eterice, vegetale, la fel și cu complexele de vitamine A, B, E, ce acționează benefic asupra oricărui tip de piele.

Care sunt beneficiile pentru piele ale săpunurilor pentru masaj și ale celor cu lufă?

Buretele natural din lufă exfoliază delicat și este ideal pentru masajul în timpul dușului, combaterea celulitei, a vergeturilor și a pielii uscate.

Săpunul cu masaj- reglează circulația sangvină, de asemenea poate fi folosit în combaterea tuturor denivelărilor zonelor problematice ale corpului.

mamaplus

Ce produse aveți pregătite pentru sărbătorile de iarnă?

În ajunul sărbătorilor de iarnă, am pregătit o colecție inedită cu produse pentru baie săpunuri. În urma sondajului printre followeri, în acest an am optat pentru un concept în stilul Crăciunului American, în care predomină culorile roșu, verde, auriu.

În principiu, toate produsele din gamă sunt disponibile și pentru colecția de iarnă. Scruburi uscate sau mousee, butter de corp, balsamuri de buze, uleiuri pentru cuticulă, ulei de cocos cu shimmer, săpunuri sub formă de fulgi, bile efervescente sub formă de globulețe pentru brad, decor neobișnuit al cutiuțelor cadou.

Care vor fi prețurile cutiilor cu daruri parfumate pentru sărbători?

Prețurile seturilor variază între 120 și 450 de lei în funcție de produsele alese.

Cum te pot contacta potențialii clienți?

Toți cei ce sunt pasionați de lucruri exclusive și folositoare mă pot contacta pe paginile de Facebook – Tally Soap și Instagram – tally_soap, acolo unde pot vedea și toate lucrările mele.

mamaplus