Carnea tocată este un produs unic pentru experimente. Astăzi vom găti o ruladă de carne după o rețetă americană. Aceasta poate fi pregătită din orice tip de carne tocată, de exemplu de curcan, pui și porc. Pentru un plus de gust și aromă, puteți adăuga cașcaval, morcov prăjit, roșii uscate, verdeață, măsline.
MOD DE PREPARARE
1. Tocați mărunt ceapa, ardeiul și usturoiul. Încălziți uleiul pe tigaie și prăjiți întâi ceapa, apoi adăugați ardeiul și usturoiul. Căliți câteva minute, până legumele se înmoaie. Luați de pe foc și răciți.
2. Adăugați în carnea tocată ouăle, legumele prăjite, pesmeții măcinați, oregano, sare și piper măcinat. Amestecați bine cu mâinile.
3. Puneți carnea tocată în forma de copt, formați o ruladă. Pregătiți glazura de roșii: amestecați ketchupul, zahărul și oțetul, lăsați să se pătrundă. Preîncălziți cuptorul până la temperatura de 180 de grade. Puneți forma la cuptor pentru o oră. Cu 20 de minute înainte de terminarea timpului de gătire, ungeți rulada cu glazura de roșii.
Serviți imediat, fierbinte!