Un fel gustos, folositor și în plus foarte arătos!
MOD DE PREPARARE
1. Tăiați căpăcelele de pe mere, apoi îndepărtați cu atenție cotorul și miezul. Numărul de mere poate fi egal cu numărul de oaspeți.
2. Stropiți merele cu suc de lămâie, pentru ca miezul să nu își schimbe culoarea.
3. Curățați avocado și mango și tăiați-le o parte pai, iar altă parte cubulețe. La fel procedați cu perele și piersicile. Miezul de mere tăiați-l cubulețe.
4. Puneți într-un bol fructele tăiate pai și stropiți-le cu suc de lămâie. Și cubulețele stropiți-le cu lămâie în alt bol.
5. Umpleți merele cu fructele tăiate pai. Stropiți cu miere și decorați cu verdeață de țelină. Restul fructelor puneți-le în pahare sau cremiere, stropiți cu miere, decorați cu verdeață de țelină și mango.