Mierea în combinație cu sosul de soia asigură, la coacere, rumenirea frumoasă a cărnii și altor produse. Vă puteți convinge încercând această rețetă minunată. Delicioase, picante și foarte arătoase. Apropo, nu aveți nevoie de o garnitură specială – este suficientă o salată simplă din roșii sau castraveți proaspeți.
MOD DE PREPARARE
1. Puneţi într-un vas toate ingredientele, cu excepția aripioarelor și a susanului.
2. Puneţi la foc și amestecaţi permanent, până se îngroașă suficient.
3. Tăiaţi și aruncaţi prima falangă a aripioarelor. Puneţi carnea într-un vas, adăugaţi sosul și amestecaţi.
4. Aranjaţi aripioarele pe o tavă și daţi la cuptorul încălzit în prealabil la 200 de grade. Coaceţi până sunt gata, aproximativ 45 de minute. La mijlocul timpului de coacere, ungeţi aripioarele cu restul de sos. Înainte de servire, presăraţi cu susan.