Copturile se asociază întotdeauna cu căldura căminului, cu confortul și cu ospitalitatea. Însă în prezent, din cauza ritmului de viață, este destul de greu să găsim timp pentru copturi complicate, de aceea ne vin în ajutor rețetele simple.
MOD DE PREPARARE
1. Prăjim carnea tocată în decurs de 5-7 minute.
2. Tăiem brânza în cubulețe.
3. Împărțim aluatul în două părți egale. Întindem o parte și o așezăm pe tava de copt, unsă cu ulei.
4. Amestecăm carnea tocată și brânza. Adăugăm pătrunjelul. În compoziția obținută stricăm un ou.
5. Amestecăm bine și turnăm compoziția în tavă, deasupra aluatului.
6. Întindem a doua parte a aluatului. O aranjăm deasupra și îmbinăm marginile. Ungem cu ou bătut. Înfigem cu o furculiță în câteva locuri și dăm la cuptor pentru 30 de minute (setați cuptorul la 190 de grade). Aveți grijă să nu se ardă. Puteți servi tarta atât caldă, cât și rece.
Și încă ceva: nu puneți sare, pentru că brânza este suficient de sărată!