Aceste brioșe originale sunt perfecte pentru felul întâi. În calitate de umplutură se folosește cașcavalul, baconul și măslinele verzi. Rețeta prescrie cantitățile medii ale ingredientelor pentru umplutură, dar le puteți varia după dorință. Baconul poate fi înlocuit cu șuncă sau pui copt.
MOD DE PREPARARE
1. Topim untul și îl lăsăm 5 minute să se răcească. În turnăm într-un bol, adăugăm oul, zahărul și chefirul, batem până se omogenizează.
2. Adăugăm făina cernută, bicarbonatul, praful de copt şi amestecăm.
3. Adăugăm baconul și măslinele tăiate mărunt, precum și cașcavalul ras. Punem frunzulițele de cimbru rupte de pe crenguțe.
4. Amestecăm bine toate ingredientele. Punem aluatul în forme unse cu unt, pe care le dăm în cuptorul încălzit în prealabil la 180 de grade și coacem aproximativ 30 de minute.
Maffins-urile sunt gata! Le puteţi servi la supă sau salată.