Vara este perioada deserturilor neobişnuite! Marea varietate de fructe şi fructe de pădure ne permite să experimentăm şi să ne bucurăm de noi şi noi combinaţii gustative. Astăzi vom găti o tartă simplă şi rapidă cu firimituri.
MOD DE PREPARARE
1. Încălziţi cuptorul la 200 °С. Spălaţi şi uscaţi fructele. Scoate sâmburii cireşelor. Amestecaţi cu zahărul şi amidonul. Puneţi în forma de copt.
2. Turnaţi făina şi alunele în robotul de bucătărie. Mărunţiţi, adăugaţi untul tăiat în bucăţi nu prea mari şi continuaţi să mărunţiţi în regimul impuls, până ce compoziţia începe să amintească de firimituri de pâine. Adăugaţi zahărul şi amestecaţi.
3. Puneţi firimiturile deasupra fructelor, nivelaţi cu o paletă. Daţi la cuptor pentru 25 de minute. Apoi reduceţi temperatura la 190 °С şi lăsaţi alte 15 minute. Serviţi fierbinte sau cald.