Sărbătorile de Paşti se apropie cu paşi rapizi, iar salata pe care v-o prezentăm este foarte potrivită pentru această ocazie. Va împodobi masa de sărbătoare şi vă va dărui noi impresii culinare.
1. Tăiaţi ciupercile bucăţele şi prăjiţi-le în ulei de măsline. 2. Daţi printr-o răzătoare mare morcovul şi prăjiţi-l în ulei de măsline până se înmoaie. 3. Daţi prin răzătoare cartofii şi ouăle, adăugaţi maioneză şi amestecaţi separat. 4. Tăiaţi cubuleţe carnea fiartă. 5. Salata se aranjează în straturi. Primul strat – cartofii, al doilea – ciupercile. 6. Al treilea strat – morcovul. Al patrulea – carnea. Ungeţi cu maioneză.MOD DE PREPARARE
7. Următorul strat – ouăle, apoi caşcavalul ras.
Decoraţi cu verdeţuri şi ouă de prepeliţă vopsite.