mamaplus

Tatiana Granciuc și primele ei gânduri de mămică, la o lună de la nașterea fiului său

-
//
14.09.2020

Tatiana Granciuc iubește viața de două ori mai mult din momentul în care a aflat că este însărcinată. Asta o spunem cu siguranță, pentru că maternitatea a fost o perioada foarte așteptată pentru ea. Prezentatoarea TV a născut în data de 11 august un băiețel pe care l-a numit Daniel și spune că se topește de dragul lui. Acum câteva zile, cu ocazia primele sale aniversări, Tatiana a publicat primele imagini cu micuțul său care sunt de-a dreptul adorabile. Mai mult decât atât, am zis să provocăm să ne scrie câteva rânduri despre noua etapă din viața ei și ne-a cucerit cu fiecare cuvânt plin de dragoste maternă.

În sarcină cel mai mult mi-a fost greu să fac față toxicozei, iar cel mai interesant probabil a fost să-mi imaginez cum voi fi în noul rol de mămică.

Sarcina și nașterea în pandemie înseamnă o mare provocare, dorința spulberată de a asista soțul la naștere, ore bune de travaliu cu masca pe față și multe, multe frici...

Nașterea fiului meu a fost cel mai magic moment din viața mea de care îmi voi aminti mereu cu mare drag. Datorita echipei minunate de medici, pot afirma cu certitudine că, da, nașterea poate fi într-adevăr o experiență frumoasă.

mamaplus

Sunt emoții de nedescris. Am rămas cu amintiri frumoase despre naștere, chiar dacă am avut un travaliu de 12 ore, ceea ce e absolut normal pentru prima dată. Am optat pentru analgezia epidurală și sincer o recomand cu mare drag tuturor viitoarelor mămici. Băiețelul nostru, Daniel, a avut în momentul nașterii 3,500 kg și 55 de cm, mă topesc de dragul lui.

Când l-am ținut prima oară pe Daniel în brațe am lăcrimat...

Primele zile și nopți după externarea din spital au fost liniștite, dar pline de emoții. Mă trezeam deseori noaptea să-l privesc și să ma întreb dacă nu cumva e un vis ce mi se întâmplă.

mamaplus

În cazul meu, alăptarea la sân este o experiență reușită, chiar dacă, recunosc, în a doua zi am avut un moment în care m-am gândit să renunț. Am avut însă noroc că m-am informat foarte mult despre acest proces, iar la început când practic ești de pe altă planetă și efectiv uiți tot ce ai învățat, a fost o persoană potrivită alături care m-a încurajat să continui.

De când am devenit mamă sunt cu siguranță mai fericită.

Îmi doresc cel mai mult pentru fiul meu să devină un om bun și fericit.

mamaplus