mamaplus

Laura Cosoi, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Mai am unele dureri, nu pot să fac efort fizic”

-
//
28.04.2020

Laura Cosoi se apropie cu pași repezi de momentul nașterii și are mari emoții. Actrița s-a retras la casa socrilor săi pentru a sta departe de toată agitația provocată de coronavirus și se dedică în totalitate familiei, evitând știrile și informațiile despre Covid-19 care o pot afecta emoțional.

Laura a povestit că se apropie de trimestrul al treilea de sarcină și chiar dacă are dureri și nu-și poate ține fetița în brațe cât și-ar dori, totul decurge bine și abia așteaptă să devină mămică pentru a doua oară. Actrița a făcut și ecografia și a împărtășit momentul cu fanii săi:

„Mulțumesc lui Dumnezeu, cel de-al doilea trimestru se apropie de final și pot spune că a fost o perioadă bună. Sunt, într-adevăr și zile când obosesc mai repede, când mai am unele dureri, nu pot să fac efort fizic foarte mult, dar, per total, sunt bine. Aș fi vrut să fac mai multă mișcare, dar din păcate îmi rămân doar exercițiile pe saltea, în fața televizorului, cele de respirație, în curte și stretching dimineața. Îmi e dor să o ridic pe Rita în brațe și să ne plimbăm mai mult așa, dar trebuie să fiu prudentă cu lucrul acesta, pentru că ulterior am dureri de burtă. Însă, fetița noastră cea mică e bine. Am făcut ecografia pentru cel de-al doilea trimestru, iar medicul Ioana Dragan a zis că se dezvoltă frumos și e în parametrii normali. Se mișcă și foarte mult, parcă mai mult decât Rita. Acum am termen de comparație.

Știe clar că la un moment dat va veni cineva în casă – nu știu dacă înțelege că nu va mai pleca – dar a priceput că va fi un bebe cu care ea o să se joace. Deja o bagă în seamă mereu pe cea mică. E foarte scumpă! O întreabă: „Bebe, ce taci?”, adică ce faci, îi spune „Pa, bebe!”, iar când se joacă cu jucăriile și dă peste una de când era ea mică zice că o să i-o dea lui bebe. Îl vede pe Cosmin că pune mâna pe burtică și vorbește cu fetița și imită comportamentul lui. I-am spus deja că trebuie să mă ajute să avem grijă de surioara mai mică, tocmai pentru că ea e mai mare. Așa că e foarte grijulie! După ce fac duș, mă dă cu cremă pe burtică, pentru că așa are grijă și de mami și de sora ei. Rita este un copil atent, cu răbdare și sunt convinsă că lucrurile în viața noastră vor fi în continuare armonioase, dar dacă sunt printre voi mame cu doi, trei pui să îmi spună cum au procedat la venirea pe lume a frățiorilor sau surioarelor”, a scris Laura Cosoi pe blogul său.