mamaplus

6 artiste celebre care au adăugat peste 20 de kilograme în timpul sarcinii

-
//
25.05.2021

În perioada celor nouă luni de așteptare, cea mai importantă este sănătatea mamelui și a bebelușului din burtică. Organismul femeii trece printr-un amalgam de schimbări, iar adăugarea kilogramelor este inevitabilă. Potrivit specialiștilor în nutriția femeilor însărcinate, limita superioară a kilogramelor acumulate în timpul sarcinii s-a ridicat în jurul a 13 kilograme. Pentru că fiecare organism este diferit, numărul de kilograme adăugate în sarcină variază de la o femeie la alta.  

Kim Kardashian

mamaplus

Vedeta a acumulat kilograme bune la ambele sarcini. Când a fost însărcinată cu North, Kardashian s-a îngrășat 23 de kilograme, iar în perioada în care a fost însărcinată cu Saint, s-a îngrășat 27 de kilograme. După nașterea lui Saint, lui Kim Kardashian i s-a recomandat să nu mai rămână din nou însărcinată, din cauza unei afecțiuni periculoase, potențial fatală, numită placentă accrete.

Pink

mamaplus

Cântăreața consideră că nu are niciun motiv să dea explicații nimănui pentru kilogramele în plus din timpul sarcinii. Pink s-a îngrășat aproape 25 de kilograme.

Te-ar putea interesa și articolul Câte kilograme ar trebui să acumuleze o gravidă în perioada sarcinii?

Mariah Carey

mamaplus

Diva s-a îngrășat 31 de kilograme, în timp ce era însărcinată cu gemenii Monroe și Moroccan. Ea a spus atunci: “Nu m-am putut abține. Doar port două vieți în mine și am făcut tot ce-am putut.” După nașterea gemenilor, Mariah Carey a scăpat de kilogramele în plus prin dietă și exerciții fizice stricte.

Beyonce

mamaplus

În ianuarie 2012, Beyonce a născut-o pe micuța Blue Ivy. La momentul nașterii, Beyonce a recunoscut că avea aproape 90 de kilograme, îngrășându-se aproximativ 26 de kilograme, în timpul sarcinii. După naștere, vedeta a reușit să slăbească 29 de kilograme.

Jessica Simpson

mamaplus

Simpson a luat aproape 32 de kilograme, în timpul sarcinii. Ea a spus că îi era în permanență foame și că avea un apetit mare.

Jessica Alba

mamaplus

Jessica s-a îngrășat 25 de kilograme, în timpul celor 2 sarcini, dar nici nu mai contează, având în vedere silueta pe care o are în prezent. Actrița este un exemplu că se poate!