mamaplus

O prezentatoare TV din România a născut la 7 luni de sarcină: ”Rugați-vă pentru mine!”

-
//
19.07.2021

Momente grele pentru prezentatoarea TV Cristina Cioran. Vedeta urma să-și aducă fetița pe lume în luna septembrie, însă a născut mai devreme, la șapte luni de sarcină. Însărcinată la aproape 44 de ani, vedeta a devenit mamă în cursul zilei de duminică, dar a postat, cu ochii în lacrimi, un filmuleț prin care a dat vestea că a născut prematur.

Prezentatoarea i-a îndemnat pe cei care îi urmăresc postările să se roage pentru ea, dar şi pentru fetița născută la şapte luni. 

„Sunt puternică, şi fetița mea este puternică. A venit mai devreme. Rugați-vă pentru mine şi pentru ea. Mai mult pentru ea! “, a fost mesajul transmis de Cristina Cioran.

La o zi după anunț, Cristina Cioran a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate, dar și a micuței. Actrița a precizat că și-a mai revenit, însă cu puțin timp în urmă a fost speriată și îngrozită. În ceea ce o privește pe bebelușă a transmis că respiră singură și este nerăbdătoare să o vadă.

„Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun, eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat', a transmis Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Acum câteva săptămâni, vedeta de televiziune recunoaştea că medicii i-au descoperit un fibrom, iar asta o împiedică să nască natural.  

„Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiții perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic.”, a mai spus Cristina, în urmă cu aproximativ două luni.