mamaplus

Cum să slăbești sănătos după naștere? Care sunt cele mai mari greșeli și ce reguli să respecți

-
//
31.03.2022

Perioada postpartum vine cu numeroase schimbări, dar și provocări pentru proaspetele mămici. Una dintre acestea ține de aspectul fizic și kilogramele în plus acumulate în perioada celor nouă luni de sarcină. Dacă se respectă anumite reguli în ceea ce privește regimul alimentar și activitățile fizice, mămicile pot să ajugă la greutatea de dinaintea sarcinii timp de 6-12 luni. Să nu uităm însă și de anumite obiceiuri nesănătoase, care trebuie excluse pentru a obține rezultatele dorite. Potrivit nutriționistei Maria-Victoria Racu, cea mai mare greșeală în această perioadă este să nu ne oferim doza de somn necesară.

Cu multă răbdare și determinare, kilogramele nedorite pot fi eliminate. Chiar dacă viața ei s-a schimbat în totalitate, proaspăta mămică nu ar trebui să-și neglijeze propria sănătate. Un specialist ar putea să te ghideze în privința unor aspecte importante pentru restabilirea organismului.

Nutriționista Maria Victoria Racu îți oferă în continuare câteva sfaturi utile în ceea ce privește slăbitul după naștere. Vezi cel mai nou reportaj din cadrul emisiunii Mama Mia.

Accesează AICI pentru a putea urmări ediția integrală Mama Mia cu fotografa de nou-născuți Daniela Malai.