mamaplus

Mariana Mihăilă, despre dorința de a mai avea un copil: ”E complicat pentru mine”

-
//
10.11.2021

Interpreta Mariana Mihăilă are o viață foarte activă, fiind prinsă mereu în proiecte interesante. La cei 35 de ani ai săi, Mariana se poate mândri cu o căsnicie frumoasă și cu băiețelul său Marius, în vârstă de cinci ani. Cu toate acestea, artista nu se prea grăbește să se gândească la un frățior sau o surioară pentru Marius, iar despre adevăratul motiv al acestei decizii ea a vorbit recent într-o ședință de întrebări și răspunsuri pe Instagram.

”Ceea ce se întâmplă în lume, de când a apărut pandemia, situația asta cumva m-a oprit. Plus la toate, îmi este frică să nasc, pentru că a fost complicat pentru mine și trebuie să prind la curaj.”, mărturisește Mariana Mihăilă.

mamaplus

Chiar și așa, interpreta se arată optimistă și spune că lasă loc pentru vremurile mai bune când va putea spune ferm că este gata să rămână din nou însărcinată.

”Îmi doresc măcar încă un copil, dar trebuie să găsesc curaj să fac acest pas.”, a mai adăugat interpreta.

Mariana a demonstrat de-a lungul anilor că este o mamă foarte grijulie, iar acest fapt stârnește doar admirație în rândul urmăritorilor săi de pe rețelele sociale.

”Savurez maternitatea... savurez timpul petrecut cu copilul meu și mă minunez de fiecare frază pe care o spune și de felul cum vede el lumea înconjurătoare și chiar viața. El îmi dă putere și curaj, el îmi dăruiește zi de zi un amalgam de emoții și dragoste din plin. El ma face să fiu mamă grijulie și protectoare, mama copilăroasă și zbânțuită, mama iubitoare și pupăcioasă, mamă panicoasă și echilbrată deopotrivă.”, a menționat artista.

mamaplus

Menționăm că Mariana Mihăilă este căsătorită cu Vitalie Cojocaru din anul 2015.

mamaplus