mamaplus

Gloria Gorceag recunoaște: ”O mamă n-are când să geamă lată-n pat”

-
//
12.01.2021

Fiind mama unui băiețel adorabil în vârstă de doi ani și jumătate, prezentatoarea TV și interpreta Gloria Gorceag știe bine cu ce se ”mănâncă” maternitatea, și nu din auzite. Leo este un copil curios, năzbâtios și chiar încăpățânat uneori, astfel încât mama trebuie să fie mereu cu ochii în patru. Gloria spune că, până la urmă, a fi mamă e o binecuvântare, dar chiar și în această experiență minunată există acele zile când “nu mai poți”.

“Arată-mi o mamă perfectă și o să-ți arăt un spiriduș călare pe unicorn! Cel mai greu e atunci când copilul se îmbolnăvește, iar ca situația să devină și mai colorată se îmbolnăvește și mama, adică eu. E de prisos să menționez nopțile nedormite, umblatu’ pe la medici, rafturile pline de medicamente și toate astea pentru binele copilului, o mamă n-are când să geamă lată-n pat. Și în așa zile apreciezi rutina zilelor de altă dată…”, mărturisește Gloria Gorceag.

Cu siguranță că doar răbdarea poate fi acea forță salvatoare de care are nevoie orice mamă aflată într-o situație similară. Pentru o mamă ”nu mai pot„ nu există, iar toate aceste trăiri intense și chiar imposibil de dureroase uneori ar trebui să te facă să crezi că după orice ploaie apare și soarele. Într-un interviu pentru MamaPlus.md, Gloria ne povestea că atunci când copilul ei are vreun tantrum, respire adânc și își tot repetă în gând să aibă răbdare. Să fim sinceri, răbdarea are și ea o limită, iar în situațiile în care nervii cedează, intervine tăticul lui Leo.

”Dacă Vitalie este în preajmă, atunci mă duc și fac o baie de vreo 2 ore, îmi fac o mască și sunt salvată. Știu sigur că stresul și nervozitatea vin de la oboseală, iar baia e cea mai bună soluție în asemenea situații. În cazul în care aceste stări vin pe neprins de veste, când sunt singură cu copilul, îmi fac o cafea, respir adânc și îmi spun că totul va fi bine.”, mai spune Gloria.

Gloria Gorceag și Vitalie Catană au un motiv frumos de sărbătoare, pentru că recent au celebrat 10 ani de dragoste, iar acest lucru îi face mai puternici ca niciodată. Cei doi s-au căsătorit acum 3 ani, la mijlocul lunii iulie.

mamaplus
mamaplus
mamaplus