Toamna este sezonul nunților în Moldova și numeroase cupluri de la noi își sărbătoresc iubirea anume în această perioadă frumoasă a anului. În luna septembrie marchează ziua nunții mai multe cupluri celebre din țara noastră, printre care și eroii articolului nostru de astăzi. Se zice că în această zi cuplul ar trebui să-și pună o dorință sau chiar să facă niște rezoluții, pentru ca noul an să le aducă multe bucurii și realizări frumoase.

Marcel și Cornelia Ștefăneț

 

mamaplus

La începutul lunii septembrie cuplul artistic Marcel și Cornelia Ștefăneț au celebrat 10 ani de căsnicie, ceea ce-i face extrem de fericiți, motivându-I să-și jure o dată în plus dragoste fără nesfârșit. Cei doi și-au celebrat aniversarea în familie, alături de fiica lor Alexandra, care în acest an a pășit în clasa întâi. Dincolo de diferența de vârstă de 17 ani între ei, Marcel și Cornelia sunt dovada vie a faptului că dragostea nu cunoaște obstacole.

Lili Lozan și Adrian Dașchevici

mamaplus

Frumoasa prezentatoare TV și soțul ei Adrian Dașchevici ieri, 14 septembrie, ziua nunții. Cei doi marchează 7 ani de căsnicie și sunt extrem de fericiți că acum un an au devenit părinții unui băiețel pe care l-au numit Adrian jr..

Tany Vander și Vasilii Lungo

mamaplus

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din Moldova celebrează astăzi 2 ani de căsnicie. Relația lor este presărată cu experiențe alese, pentru că Tany și Vasilii adoră călătoriile și surprizele frumoase trăite îmăreună. Alături de fiul lor Adam în vârstă de 1 an și jumătate, cei doi își trăiesc povestea de dragoste la superlativ.