Actorii celebri Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt părinții a doi copii minunați și, cum experiența parentingului nu este o misiune deloc ușoară, se pare că nici cei doi nu au fost scutiți de asta. Fiind invitați recent în podcastul ”Armchair Expert”, Mila și Ashton au recunoscut că nu-și spală copiii în fiecare zi și chiar le-au sugerat părinților să-și spele copiii doar atunci când observă că s-au murdărit, scrie Insider.

”Eu nu am avut parte de apă caldă în copilărie și, respectiv, nu prea am făcut duș zilnic. Așa fac și cu copiii mei – nu-i spăl chiar în fiecare zi. Eu nu sunt mama care i-a făcut vreodată baie nou-născutului”, spune Mila Kunis.

Ashton Kutcher susține întru totul poziția soției sale și spune că ”mai e un lucru important: dacă vezi că sunt murdari, spală-i. În caz contrar, nu văd niciun sens să o faci.”

Cei doi actori celebri sau căsătorit în anul 2015 și au împreună doi copii: Wyatt Isabelle, în vârstă de 6 ani și Dimitri Portwood, în vârstă de 4 ani.

Cât despre propriul exemplu, cei doi au mai specificat că nu folosesc gel sau săpun zilnic în timp ce fac duș, cu excepția zonelor intime.

Potrivit Academiei Americane de Dematologie, copiii cu vârste cuprinse între 6-11 ani ar trebui să facă baie cel puțin 1-2 ori pe săptămână. Unii geneticieni susțin că copiii mici necesită o anumită expunere la murdărie și la doze mici de viruși și infecții pentru a-și dezvolta sistemul imunitar.

În ghidul Academiei se mai menționează faptul că adolescenții ar trebui să facă duș zilnic.

S-ar putea să te intereseze și articolul Mila Kunis și Ashton Kutcher, într-o imagine rară alături de cei doi copii