Reîmprospătează camera copilului tău cu un set de lenjerie de pat de calitate, de la Amadeus Textiles. Lenjeria de pat confecționată din satin este alegerea perfectă pentru somnul dulce al copilului. Materialul fin și rezistent în combinație cu un desen cât se poate de potrivit pentru micile aventuri vor bucura inima picilor.

Amadeus Textiles vă oferă seturi cu lenjerie de pat pentru copii fabricate din satin. În set sunt incluse 2 huse de pernă cu mărimea 50х70, un cearșaf 160х230 și o husă de plapumă 160х210 cm. Seturile din imaginile de mai jos pot fi achiziționate la prețul de 750 lei fiecare.

mamaplus
mamaplus

Lenjeria de pat din satin este plăcută la atingere și confortabilă, asigurându-i copilului un somn odihnitor. 

mamaplus
mamaplus

Satinul este o țesătură perfectă pentru orice anotimp, pentru că ține de răcoare în nopțile călduroase de vară, iar iarna asigură căldura necesară. Un alt avantaj extrem de important al lenjeriilor de pat din satin este rezistența lor la praf, fiind una mult mai mare decât în cazul lenjeriilor din bumbac simplu. 

mamaplus
mamaplus
mamaplus

Compania Amadeus Textiles activează pe piața de la noi de 11 ani și colaborează cu exportatori din Turcia, Ucraina și China.

mamaplus
mamaplus
mamaplus

Pentru comoditatea părinților, există și un serviciu de livrare în raza orașului Chișinău.

Întreg sortimentul poate fi vizualizat pe pagina Amadeus Textiles de pe Facebook.

Magazinul Amadeus Textiles se află în sectorul Buiucani, pe strada Liviu Deleanu 5a.
Mai multe detalii la numărul de telefon: (+373) 621 22 772

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus