mamaplus

Emily Ratajkowski nu vrea să fie mamă de fată: „Când am aflat că am un fiu, am fost atât de uşurată‟

-
//
10.11.2021

La începutul acestui an, modelul Emily Ratajkowski a devenit mamă pentru prima dată. Ea a adus pe lume un băiat şi el este tot ce şi-a dorit, deoarece nu ar fi vrut să crească o fată. Într-un nou interviu pentru publicația Elle, ea a vorbit despre viața de mamă şi despre provocările care au venit odată cu această schimbare.

Emily Ratajkowski a spus că a fost fericită şi liniştită atunci când a adus pe lume un băiat, deoarece fetele sunt expuse la sexualitate, de la vârste fragede.

„Vreau mulți copii, ar putea fi ceva cu care să mă ocup mai târziu… Am o amintire, din copilărie. Îmi amintesc că am făcut o mişcare sexy pe peretele bucătăriei părinților mei, probabil eram clasa întâi, iar părinții m-au întrebat unde am învățat să fac asta. Le-am răspuns că, pur şi simplu am învățat-o. Aşa fac femeile.”, mărturisește Emily. Subiectul sexualității este abordat în viitorea sa carte, „My Body‟, în care Ratajkowski analizează rolul ei ca femeie şi rolul ei în industria de modelling.

Supermodelul în vârstă de 30 de ani a explicat că a învățat de la o vârstă fragedă că frumusețea şi sexualitatea sunt strâns legate cu valorile unei femei: „Cred că mama mea a învățat că a fi frumoasă îi poate asigura siguranța în relațiile şi în interacțiunile de zi cu zi. Acest sistem de supraviețuire este vital în anumite privințe. Nu există victorii sau pierderi, dar cred că este ceva pe care toate tinerele trebuie să le descopere.‟

Totuşi, pe măsură ce modelul a crescut, ea a văzut cum unele femei duc la extrem această credință. Şi-a amintit de femeile aflate în lumina reflectoarelor, care au căzut victime ale industriei.

„Mă uitam la aceste femei în timp ce erau din ce în ce mai distruse din punct de vedere fizic. Nu vreau să spun că nicio tânără nu ar trebui să fie model sau să apară pe sticlă, dar oamenii îți acordă atenție când ajungi la un anumit nivel. Ceea ce vezi în media şi pe Instagram este doar o parte din viață. Aceasta nu este povestea completă‟, a declarat supermodelul.