Apariția unui copil în familie este întotdeauna un motiv de fericire. Unii părinți însă au norocul de a trăi această bucurie la pătrat. Chiar dacă să crești gemeni este, probabil, de două ori mai dificil, se pare că dragostea părintească este infinită. Vom trece în revistă câteva dintre vedetele de la noi, care sunt părinți de gemeni:

Aura
Îndrăgita interpretă, Aura, are două fete gemene. Lori și Beti au câte 15 ani și chiar dacă sunt la vârsta adolescenței, se pare că au o relație extrem de frumoasă cu mama lor.
 

mamaplus

Alexandru și Olga Manciu
Intrepretul Alexandru Manciu și soția lui, Olga, au doi băieți gemeni de 8 anișori. Chiar dacă Matei și Damian seamănă foarte mult la înfățișare, părinții spun că au caractere diferite.
 

mamaplus

Sandu Gorgos
Compozitorul Sandu Gorgos se poate considera un om împlinit: este un soț iubitor, se bucură de o carieră de succes și cel mai important, are doi copii minunați - gemenii Alexandra-Valeria și Gabrielle-Nathanielle.
 

mamaplus

Georgeta Voinovan
Chiar dacă s-au născut prematur, la numai 6 luni, gemenii Andrei și George au crescut și au devenit niște băieți frumoși și încrezători.
 

mamaplus

Guz
Guz și soția lui, Ekaterina, sunt și ei părinți de gemeni. Cei doi cresc împreună două fetițe - Sonia și Alisa.
 

mamaplus

Dar tu îți dorești gemeni?